(Android/iOS) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game įsilaužimo žaidimas (begaliniai klavišai)
Mar 15, 2022 14:46:14 GMT
Post by rantalareto on Mar 15, 2022 14:46:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įsilaužimo žaidimas (begaliniai klavišai) ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Labai nuobodu ir žaisti mokama. Jei norite tobulėti, iš esmės turite eikvoti pinigus, kad padarytumėte daugiau arba padarytumėte pažangą greičiau. Po kurio laiko tai tampa nuobodu ir nebereikalinga, nėra nieko, dėl ko aš išsiskirčiau. Mini žaidimai kartais gali būti visiškai neįmanomi &&. jie jums suteikia daug kliūčių, kad priverstų jus išleisti pinigus arba negalėtumėte progresuoti / patiekti maistą / pažanga maisto tiekimo mini žaidimuose ir tt Negaiškite savo laiko.
puikus žaidimas, turiu sunkumų gauti pakankamai arklio batų, tai yra viskas, ir aš skundžiuosi tik tai, kad išleidžiu deimantus, kad kas valandą kas nors surastų ingredientų, mano problema su ja yra ta, kad prekės kainuoja daugiau nei maksimali kaina, už kurią galite juos parduoti. nieko atgal
Ką tik šiandien atsisiunčiau. Gražus žaidimas! Prašau ir toliau augti, gerai, aš pavargstu nuo šio žaidimo. Tai verčia jus nusipirkti daug brangakmenių. Ne, ačiū. Aš išeinu.
Žaidimas yra gerai, bet po kurio laiko jis tampa nuobodus, todėl žaidime reikia daugiau dalykų, kuriems nereikia deimanto, taip pat etniškai atsisakoma, kai kalbama apie maistą, reikia daugiau maisto pasirinkimų nei tai, ką jis siūlo
be galo myliu šį žaidimą. toks smagus laiko praleidimo būdas. patinka žaidimas. galite gaminti maistą, ūkininkauti ir vykdyti užsakymus
Nuostabi programėlė, puikūs iššūkiai Tiesiog norėčiau, kad viskas nebūtų taip brangu, kad galėčiau sau leisti įsigyti deimantų ar dar daugiau galimybių laimėti nemokamų.
Tai buvo geras žaidimas 2019 m., tačiau po naujo atnaujinimo jis labai vėlavo. Ar galėtumėte tai pataisyti, nes anksčiau mėgau jūsų žaidimą, bet nebe. PASTATYKITE ŠĮ SOCIALINĮ TAŠKĄ!
Ištaisykite šio žaidimo klaidas, maistas nerodomas, todėl nežinau, ką klientai užsako, ir kiekvieną kartą spustelėjus langelį jis užsidaro atgal į pagrindinį ekraną.
Atrodo smagu, bet aš, kiek pažaidžiu, jaučiu spaudimą, kaip ir daug kas vyksta. Aš nemėgstu tokio tipo, tiesiog noriu papuošti vietą ir patiekti didelį kiekį maisto, užsidirbti pinigų ir augti. Neskubėk. Bet gerai, jei jums patinka tokio tipo žaidimas. 😉
Naujas atnaujinimas radikaliai pakeičia žaidimo ekonomiką. Tai reiškia, kad ankstesnis darbas ir įrengimas yra veltui. Su tuo susitvarkyti tapo daug mažiau smagu... Tai ne tik smulkmenos. Tikrai nesinori visko mokytis iš naujo. Pašalinta po dar kelių paleidimų. Jau nebelinksma.
Žaidimai geri, bet nori, kad visi pinigai išleistų šiai programai, ir baisu, kad visi žmonės žiūri tiesiai į tave
Žaidžiu šį žaidimą kasdien, taip pat IŠLEIDU nemažą pinigų sumą. Pastebėjau, kad mano tvarto saugykla smarkiai sumažėjo. Nežinau kodėl, bet esu dėl to nusiminęs. Mano problema turi būti ištaisyta. Kažkas turi kreiptis į mane. Man patinka žaidimas, bet jei jie taip veikia, aš turiu ištrinti šį žaidimą!!!!
Man nuoširdžiai patiko šis žaidimas, kai pirmą kartą jį įdiegiau. Bet po gal 25 sukauptų žaidimo minučių jis taip užstrigo ir vėlavo, kad negalėjau nieko padaryti. Jis pradėdavo strigti kiekvieną kartą, kai būdavo naudojamas žaidimo mechanikas, kuriam prireikė daugiau nei bakstelėjimo, pavyzdžiui, paspaudus ir palaikius, norint perkelti virėjo stotį. Labai erzina.
Neleistų man nieko daryti. Neturėjau pakankamai brangakmenių tam tikrai pamokai ir tada neleido man nieko daryti. Nereikėtų priversti leisti pinigų NEMOKAMAI žaidimui.
Puikus bendras žaidimas labai smagus. Vis dėlto labai sunkūs grynųjų pinigų paketų skelbimai.
VĖL įstrigo lygyje. Negaliu pasiekti savo restorano lygio, nes jis vis liepia man pakelti konditerijos virėjo lygį, kad atrastume vyšnių pyragą lo režimu, o tai neįmanoma, nes mano konditerijos šefas to neturi. Prašau pataisyti. Kiekvienas lygis yra toks, ir aš turiu atnaujinti savo apžvalgą
Man patinka šis žaidimas, sukeliantis priklausomybę ir gerą kainą, bet kai norite nusipirkti ką nors su deimantais, tai kainuoja kaip daugiau nei 100 deimantų, maistas gaminamas šiek tiek laiko, todėl šiam žaidimui skyriau 4 žvaigždutes.
Atsiliepimai: šis žaidimas buvo puikus iki atnaujinimo, dabar mano saugykla yra pilna knygų ir receptų, kurių negaliu naudoti, o naujoji saugykla (sandėliukas) yra labai ribota, kai turiu tiek daug stalų. Kai atnaujinsiu sandėliuką, tai bus geriau, bet po to, kai sunku žaisti, nes atnaujinimas bus beveik pasirengęs pašalinti žaidimą! Turi būti daugiau galimybių gauti atnaujinimo įrankius, bent jau dabartiniams žaidėjams, ar net dovanų. Prašau pataisyti 😔
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game معمولی zmv
Ką tik įdiegiau žaidimą bc. Pakeitęs telefonus viską praradau su World Chef. Nustebau, kad jame yra daug tų pačių personažų. Manau, kad tai yra Pasaulio virėjo 2 dalis. Tikiuosi, kad man tai patiks. Tačiau šis žaidimas bus geresnis, kai leisite laikyti savo brangakmenius, o ne perkate arbatpinigių indelį.
Puiku! žaidimas yra 1 tipo. tačiau virėjai turi būti greitesni. 😋😋
Man tai patiko, kol pasiekiau susisiekimo su draugais etapą, todėl nuėjau į „Julia“ restoraną, kur neturiu išteklių įkelti į sunkvežimį ir neturiu brangakmenių! Taigi aš įstrigo ten, nes negaliu išeiti ir negaliu dirbti savo vietoje! Jei baigsiu žaidimą, aš tiesiog sugrįšiu į tuos žingsnius ir vėl įstrigsiu! Nors jie žino, kad 8 lygiu jūs neturite išteklių niekam padėti! Nežinau, kodėl jie davė mums įkelti daiktą, kurio, kaip žino, aš dar negavau
My Home Design - Modern City પઝલ bla
žemas lygis ir per daug tikitės žaidimo pradžioje, nebent išleidžiate daug pinigų ir nuolat žiūrite reklamas. pašalinimas
Manau, kad tai apiplėšimas užmiestyje, kai brangakmenių kainos yra mažos, nes valiuta yra maža, o kai perkate ar uždirbate, kainos pakyla. Gėda. 😔
Anksčiau tai buvo 5 žvaigždutės, bet kiekvienas atnaujinimas keičia mano pažangą, o skirtukas „Palaikymas“ yra nenaudingas. NEŽAISK šio žaidimo!
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Casual mxhs
Tai tikrai puikus žaidimas!! Labai įtraukiantis ir įdomus, be to, jei turite gerą klubą, jūsų komandos nariai gali padėti jums gauti visą reikalingą maistą. Labai rekomenduoju atsisiųsti!!!
ar galite pataisyti kvailą brangakmenių stiklainį?! niekas nenori išleisti savo pinigų kvailam žaidimui! tai švaistymas! tegul būna smagu ir renkame brangakmenius! beprasmiška tai turėti! Įvertinsiu, jei pataisysite brangakmenių indelį ir leisite mums surinkti brangakmenius nepirkdami jo už savo pinigus. tai vargšai žmonės!
Man tai patinka, tačiau per daug iššokančiųjų skelbimų, skatinančių įsigyti šį produktą arba atnaujinti savo virėją.
Aš turėjau šį žaidimą anksčiau ir man patinka jį žaisti, bet kiekvieną kartą, kai uždarau, tada vėl atidarau, pasirodo juodas ekranas su kai kuriais dalykais, rodančiais, kad jis tai padarė anksčiau, ir aš jį pašalinau, manydamas, kad jis buvo pataisytas, įdiegiau jį iš naujo ir ne, vėl tai darau dar kartą pataisykite tai
Būčiau jį įvertinęs aukščiau, bet tai neįdės mano uždirbtų brangakmenių į brangakmenius. Matau, kad jie juda aukštyn, bet mano skaičius nedidėja. Taip pat nepamenu, kad išleidau 10, ką turėjau. Perėjimas prie kito žaidimo.
Man patiktų šis žaidimas, jei jis leistų man įveikti mokymo programą. Jis užšąla kiekvieną kartą, kai grįžtu prie žaidimo, ir neleis man judėti toliau. Taigi tikiuosi, kad man nereikės jo ištrinti.
tai mano ankstesnio įvertinimo atnaujinimas. Aš vis dar nekenčiu maisto sunkvežimio, niekada jo nežaidžiu! jie nieko nepadarė, kad ištaisytų beprotiškas kainas ir laiką, kai žmonės laukia, aš to visiškai NEKENČU. Likusi žaidimo dalis yra gera, išskyrus žiurkėną, jam nėra jokios priežasties. tai nieko vertingo neduoda. Aš tiesiog žaidžiu restoraną ir iššūkius restorane.nekreipk dėmesio į visa kita!
Šis žaidimas buvo įdomus prieš atnaujinimą. Dabar ingredientams auginti ir viską gaminti reikia amžinai. Maisto sunkvežimiai gali būti šiek tiek sudėtingi. Pastačius tam tikrą skaičių lentelių, jų išdėstymas tampa eksponentiškai brangesnis.
Šis žaidimas yra gerai. Manau, turėtumėte pridėti pagalbos mygtuką, nes aš, pavyzdžiui, nežinojau, kaip išplėsti savo sienas. Be to, mokymo programoje jis man šiek tiek per daug valdomas.
Kainos vėlavimas gauti monetas
Man patiko šis žaidimas, kol vasario mėn. neįvyko atnaujinimas, ir aš praradau maždaug trečdalį saugyklos vietos savo tvarte, todėl po to negalėjau nieko daryti. Tai niekada nebuvo išspręsta pristačius papildomus atnaujinimus, todėl aš net išsiunčiau jiems el. laišką dėl šios problemos ir niekada negavau atsakymo. Esu tikras, kad tai veikia didžiąją laiko dalį, bet vis tiek negaliu žaisti šio žaidimo taip, kaip anksčiau, todėl praradau susidomėjimą.
Mano vabzdys gali mane erzinti, kai žaidžiu daugiau kartų, bet dėl to didėja prekių kainos ir laikas, kurio reikia tam tikriems maisto produktams paruošti ar užauginti. Pagalvokite apie Bimipopą ir bulves. Taip pat lenteles, kurios vienu metu pakilo nuo 12000 iki 24000!! Ooo ir sunkvežimio maisto ieškojimas... kam nerimauti, kai laimi tik 100 monetų. Išskyrus šiuos taškus, žaidimas nėra per daug nuskuręs.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Ajanviete dyyk
Leiskite man pasakyti, kad tai labai įdomus žaidimas, bet kiekvieną kartą, kai įeinu į žaidimą, kiekvieną kartą, kai tai šiek tiek erzina, pasirodo specialus pasiūlymas, todėl atrodote taip, kad jūs, vaikinai, tiesiog norite pinigų iš žmonių. Bet be to, tai įdomus žaidimas.
Geras žaidimas.. Man pakankamai linksmas. Būčiau skyręs šiam 5 žvaigždučių įvertinimą, jei laimėti žaidimą nebūtų labai verta. Man patinka sudėtingi žaidimai, bet jei tai susiję su tikrais pinigais, norint įsigyti tokių daiktų kaip mini žaidimai čia, tai būtų varginantis. Tiesą sakant, turėjau nustoti žaisti, nes buvau supykęs. Tikimės, kad galite suteikti žaidėjams pranašumą įsigyti daiktų ar brangakmenių kitais būdais, nei leidžiant pinigus. Būkite labiau atpalaiduojantis, o ne varginantis žaidimas.
Man patiko žaidimas, kol nepasiekiau 40 lygio, buvo labai įdomu gauti naujų šefų... o dabar taip sunku gauti naujų šefų, aš turiu 220 000 monetų žaidime ir nieko su juo negaliu padaryti. Manau, kad mums reikia gero atnaujinimo, suteikite mums daugiau galimybių, daugiau įvairovės. Tai pirmasis žaidimas, kuris man taip patiko ir, žinoma, mano vaikams taip pat patinka