Post by rantalareto on Mar 15, 2022 14:49:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kaizen Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kaizen Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای بسیاری از سکه ها ▞▞▞
▞▞▞ Kaizen Languages 2022 version ▞▞▞
Kaizen Languages கல்வி qtfz
من می خواهم آن را دوست داشته باشم اما برخی چیزها را از دست داده است. یکی از مواردی که وجود ندارد، قابلیت نوشتن همانطور که در تصویر نشان داده شده است. چیز دیگر این واقعیت بود که من نمی توانم "گزینه کلمات" انگلیسی را برای فلش کارت ها به کانجی تغییر دهم. می خواستم برای استفاده از کانجی به هیراگانا/کاتاکانا وابسته باشم. هر معلم حدود 12 درس دارد که ارائه می دهد و حتی اگر برای ادامه مکالمه چیزهای مختلفی می گویید، من احساس می کنم که کافی نیست. امیدوارم درس های مکالمه بیشتری در راه باشد.
برنامه با استفاده از ورودی انتخاب برای پاسخها امیدوارکننده به نظر میرسید، اما در نهایت وقتی نتوانست سنسی را از سن در تمرین 4 متمایز کند، شکست خورد. مطمئناً به سرعت خستهکننده شد. و این موضوع تلفظ نبود بلکه تشخیص بود. من به هیچ وجه به فکر پرداخت هزینه برای چنین برنامه ای نیستم.
وقتی نمی توانید یک کلمه را تلفظ کنید، می تواند بسیار خسته کننده باشد. به نظر می رسد که هیچ روشی برای بازیابی وجود ندارد، آن عبور یا شکست است. فقط برای تلفظ الفبا باید درسی داشت. همچنین به یک دکمه پرش نیاز دارید.
تا اینجا خوبه
CarX Highway Racing Racen shc
Kaizen Languages Образование pbnu
شخصا به نظر من این یک برنامه عالی برای یادگیری اسپانیایی و ژاپنی است زیرا به شما نشان می دهد که چه زمانی اشتباه یا درست است و می توانید با شخص صحبت کنید به همین دلیل من آن را 5 بررسی کردم.
من کاملا عاشق این برنامه هستم! این بسیار مفید است و شما را اصلاح می کند و با پیشنهاد چیزهایی به شما کمک می کند. تنها مشکلی که من دارم این است که توضیحات کمی گیج کننده است.
Kaizen Languages חינוך rxfc
زبان کافی نیست، اما ایده جالبی است.
عالی
Kaizen Languages Læring ipp
یک برنامه بسیار خوب برای یادگیری ژاپنی. استفاده واقعا آسان است و یادگیری زبان را آسان تر و لذت بخش می کند.
برنامه خیلی خوبیه این برنامه به من کمک می کند مانند یک زبان مادری روان صحبت کنم.
واقعا خوبه! یادگیری زبان عالی و آسان است - بسیار بهتر از هر برنامه یادگیری زبان دیگری.اما برای درس حمل و نقل 9 ژاپن اجازه نمی دهد از این قسمت عبور کنم - من پیشنهاد را بررسی کردم و دقیقاً همان چیزی را گفتم که از من می خواهد - وقتی دقیقا همانطور که می گوید اشتباه می کنم به من می گوید و اکنون نمی توانم انجام دهم پیشرفت در آن بخش
بسیار کاربرپسند است و من نمی توانم باور کنم که میکروفون تا چه حد می تواند آنچه را که می گویید برای تصحیح تلفظ شما به این دقت تفسیر کند. دوستش دارم!
این برنامه به من کمک می کند تا تلفظ صحبتم را بهتر کنم
من فکر می کنم این یک راه ساده تر، بهتر و سریع تر برای آموزش ژاپنی است 🇯🇵
برای رد شدن قسمت های درس مشکل داره باید دکمه بذارید . من چند بار تکرار کردم. اما برنامه قبول نکرد
این برنامه یک برنامه بسیار خوب و تاثیرگذار است ... به جز اینکه کلمه Konnichiwa ... konnichiha را وارد می کنند ... اما 2 حرف آخر ha باید با wa جایگزین شود و وقتی watashi ha را وارد می کنند ... watashi است. وا...واتاشی وا یعنی من هستم...اما وقتی واتاشی ها وارد می شود درست ترجمه نمی شود...همه ها را باید با wa جایگزین کنیم
خیلی گیج کننده بود چیز زیادی نمی فهمیدم فقط کلمات را با اطلاعات کمی یاد گرفتم و شخصیت ها و معانی آنها را نشان ندادم (ژاپنی)
خوب
این شگفت انگیز است! من همیشه دوست داشتم ژاپنی صحبت کنم! این واقعا کمک می کند و من دارم یاد می گیرم، اما بد است که باید از پول استفاده کنید تا درس های بیشتری در روز داشته باشید 。:゚(;'∩`゚:。
با به روز رسانی های روزانه DAME متوقف شوید
تا اینجا دوستش دارم!- (ویرایش) بعد از سه مکالمه، برای ادامه باید پول پرداخت کنید.
برنامه خوبیه باعث ترس ادم از صحبت کردن به زبان ژاپنی بریزه، البته برای کسانی که برای اولین بار ژاپنی میخونن ممکنه یکم گیج کننده باشه،
برنامه عالی، اما پتانسیل جدی برای افزودن کره ای و چینی به این برنامه از دست رفته است. من ساختار کلی برنامه را دوست دارم. درس ها ساده و قابل پیگیری هستند. من حتی از توضیحات گرامری و اینکه چگونه برنامه اشتباهاتی را که مرتکب شده اید به شما یادآوری می کند را دوست داشتم. با این حال، به عنوان فردی که در حال مطالعه زبان کره ای هستم، این برنامه برای من بی فایده است، زیرا فقط اسپانیایی (هر دو نسخه اروپایی و مکزیکی) و ژاپنی دارد. این مایه شرمساری است، زیرا من احساس می کنم ساختار کلی برنامه می تواند با کره ای نیز کار کند.
این بسیار مفید است من مدتی است که به دنبال برنامه ای هستم که به من کمک کند و همه کلمات را جمع می کنم و بعد از 3 دقیقه از داشتن برنامه آنها را به خاطر می آورم!
این برنامه واقعاً مفید است، زیرا وقتی سعی میکنم نامم را بگویم، آن را بهعنوان یک کلمه به جای نام من در نظر میگیرد، نمیدانم آیا این کلمه واقعی در ژاپنی است یا نه، زیرا وقتی آن را جستجو کردم اینطور نیست یا فقط طراحی شده است. برای شناسایی نام های محبوب
من چند روزه دارم استفاده میکنم خیلی بهتر از Duolingo است. من افراد زیادی را می بینم که شکایت می کنند که شما باید هزینه کنید و با روش های دیگر مقایسه کنید که بسیار ارزان تر است. این برنامه کامل نیست، برای مثال به شما اجازه نمیدهد درس گذشته را مجدداً مشاهده کنید، اگر حساب رایگان دارید و میخواهید چیزی را مرور کنید، آن را به عنوان بخشی از درس رایگان به حساب میآورد. همچنین من راهی برای تمرین کانجی، هیراگانا یا کاتاکانا نمی بینم. نکته منفی دیگری که می بینم این است که فقط 61 درس وجود دارد.
سلام من دوست دارم چگونه به شما آموزش می دهد همچنین با تشکر از پاسخ شما در مورد 3 درس در روز نمی دانم.
این یک برنامه عالی است. این به من در یادگیری ژاپنی کمک می کند، اما این اشکال وجود دارد که اگر چیزی اشتباه یا متفاوت بگویید، درس را دوباره شروع می کند. مثل درس 20 گفتم که من دانش آموز هستم و درس را دوباره راه اندازی می کند، دوباره این کار را انجام می دهم و دوباره راه اندازی می شود.
به نظر تا اینجا خوبه دو کلاسی که من شرکت کردم دقیقاً یکسان بود، یکی می گفت عصر بخیر، حالم خوب است و خداحافظ. هر دو از دو کلاس من استفاده کردند، من حتی نمی توانم فلش کارت انجام دهم زیرا برای یک کلاس دو بار از آن استفاده کردم. میخواستم به مکالمهمان نگاه کنم تا واقعاً کلمات را یاد بگیرم، متأسفانه چون از دو کلاسم برای یک چیز استفاده کردم، حتی نمیتوانم به عقب برگردم و نگاهی بیاندازم بدون اینکه همان کارتهای فلش را بخرم.
سلام، من در ابتدا با این مشکل روبرو بودم که برنامه هرگز درس رایگان برای من نداشت، اما از آن زمان توانستم آن را برطرف کنم! برنامه فوق العاده است، در غیر این صورت!
هوش مصنوعی به هیچ وجه به آنچه من می گویم پاسخ نمی دهد.
من در سومین درس ژاپنی با حق بیمه بودم و تصمیم گرفتم کمی مکث کنم. روز بعد به آن برمی گردم تا ببینم پیشرفتم 0 است و نام/ایمیل حسابم وجود ندارد و همچنین می گوید من از اسپانیایی استفاده می کنم در حالی که نیستم. این برنامه هنوز شگفت انگیز است، اما آیا می توانم بازپرداخت کنم زیرا این موضوع آزار دهنده است.
من مطمئن نیستم که اگر مجبور باشید برای درس های بیشتر مشترک شوید، چرا این را رایگان تبلیغ می کنید.
لذت بردن از یادگیری ژاپنی چالش برانگیز است اما عالی به نظر من این یک برنامه عالی است و به هر کسی که علاقه مند به یادگیری ژاپنی یا هر زبان دیگری است توصیه می شود
😊👍👍👍👍👍
مشکل فنی بزرگ وقتی دو جمله در طول آزمون درس داده می شود، هیچ راهی برای اضافه کردن نقطه گذاری - مانند نقطه یا علامت سوال - بین دو جمله وجود ندارد. بنابراین 2 جمله مانند یک جمله طولانی به نظر می رسد و اشتباه علامت گذاری شده است. این اتفاق دیشب افتاد & در درس امشب نیز!😔 آیا تیم فنی شما می تواند این مشکل را در اسرع وقت برطرف کند اگر گزینههای پاسخ صحیح وجود نداشته باشد، هرگز سؤالات آزمون را درست نمیگیریم. همچنین برای شما ایمیل فرستاده است. Thx!😊
برنامه عالی واقعاً کمک می کند، اما آیا می توانید آن را طوری بسازید که وقتی همان درس را بازی می کنیم، شانسی را از دست ندهیم، مثلاً اگر حد 2 باشد، وقتی همان درس را دوباره باز می کنم، یک فرصت را از دست می دهم و مجبور می شوم برای استفاده از درس بعدی روز بعد صبر کنید
کاش می توانستید بدون پرداخت هزینه درس های بیشتری انجام دهید
این برنامه را دوست دارم، اشتراک را دریافت کردم، اما فکر کنید چند ویژگی را می توان برای آزمایش زبان آموز و بهبود برنامه اضافه کرد. 1) یک ویژگی که نشان دادن ترجمه زیر را تغییر می دهد، بسیار آسان است که فقط به ترجمه نگاه کنید و بدون استفاده از چیزی که به زبان ژاپنی نوشته شده است، ادامه دهید. 2) یک "چت" جداگانه که در آن می توانید هر چیزی را که در هر یک از درس ها آموخته اید بیان کنید و یک مکالمه متنوع داشته باشید، در صورت امکان عالی خواهد بود.
این یک برنامه عالی است تا اینجا! با این حال سعی کردم ارتقاء دهم و محتوا آنلاک نشد. می گوید من مشترک هستم هر چند. وقتی این مشکل حل شود به 5 ستاره افزایش می یابد!!
خوب بود. اما، این مشکل املایی وجود دارد. به جای "Wa" در برخی از جملات، برنامه می گوید "Ha". اشتباه کوچکی است، اما باید برطرف شود. یادگیری اشتباه است.........
برای یادگیری اصول بسیار خوب است اما پس از مدتی باید مشترک شوید و برای یادگیری بیشتر هزینه کنید.
من تا الان این را دوست دارم، احساس میکنم که واقعاً دارم یاد میگیرم و همچنین بسیار آسان است!
Kaizen Languages Образование pbnu
برنامه خوب .... تلفظ شما را خوب می کند ..... اما کد دعوت جعلی یا خراب است ، نمی دانم زیرا هر وقت کسی را معرفی می کنم ... می گویند که همان دستگاه را نشان می دهد در حالی که نیست. .... در غیر این صورت برنامه خوبی است.
احتمالا برای مبتدیان خوب است. به نظر نمی رسد از محتوای مبتدی گذشته باشد. وقتی محتوای خود را بیشتر پیش بردند، واقعاً باید پیام های خطای خود را بهبود بخشند. هر بار که چیزی میگفتم که انتظارش را نداشتم، چه در گفتار خیلی معمولی باشد یا به سادگی تشخیص صدا از کار بیفتد و چه مزخرف بنویسم، مدام به من میگفت か را به آخر جمله اضافه کنم تا سوال شود. حتی زمانی که درخواست پاسخی بدون سوال میخواست.
خیلی خوبه و تصحیح میکنه
روش بسیار سرگرم کننده یادگیری ژاپنی است